Ön a(z) 275716. látogató honlapunkon
User: Password:

Kizárólagos magyarországi
vezérképviselet

Cars and trucks

Fiat Ducato


Mercedes-Benz Vito


VW Crafter


Linktár

Cégtörténet

Tisztelt Partnereink!

A Kayla Sun Kft. 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozás, 2001 óta működik a nyugat-magyarországi régióban, nagy figyelmet fordítva a viszonteladók versenyképes piacon tartására.

Üzletpolitikánk: csak üzleteket szolgálunk ki. Számunkra nagyon fontos a minőségbiztosítás. Ennek megfelelően az összes nálunk vásárolt termékre egy év cseregaranciát vállalunk. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket és törekszünk a megújulásra.

Professzionális nagykereskedésként saját brand nevünkkel (Kayla) az egész ország területén találkozhatnak. Import termékeinket az Európai Unió országaiból és a Távol-Keletről szerezzük be.

Termékeinket saját gépjárműveinkkel, vagy futárszolgálattal juttatjuk el 24 órán belül az ország bármely területére.

Palettánkon a villamossági termékek teljes skálája megtalálható: fényforrások, lámpatestek, vészvilágítók, fogyasztásmérő szekrények, teljes LED technológia stb. Folyamatosan bővülő kínálatunkkal állunk a vevőink rendelkezésére.

2009 óta a holland Electro Cirkel B.V. cég kizárólagos magyarországi képviselete vagyunk, mely prémium kategóriába tartozó termékeket dob piacra Európa több országában. Ez a márkanév kiemelkedő minőséget biztosít vásárlóink részére.

Folyamatosan várjuk az új boltok jelentkezését, akik megbízható beszállítót keresnek hosszútávra.

Tisztelettel:

Balogh László
Kayla Sun Kft.
Ügyvezető, tulajdonos